läser in

Anders, 49

När jag letade efter info om hårtransplantation på nätet så hittade jag info om Istanbul Hair Clinic. Jag kontaktade sedan Firaz (Istanbul Hair Clinic) via sms och fick ett snabbt svar med bra information. Därefter ställde jag en del frågor via sms och fick snabba och seriösa svar. Firaz har hela tiden hållit vad han lovat och stått för vad han sagt. Sedan började jag maila till Firaz om datum, priser, råd och info från Firaz och Istanbul Hair Clinic.

Alla kontakter med Firaz angående transplantationen och resan gick mycket bra.

Det krävs att man är mycket motiverad att göra denna transplantation eftersom det krävs mycket planering före under och efter. Det gjorde även ont efteråt och kliade när det läkte, men det är det helt klart värt. Följer man Firaz och Istanbul Hair Clinics råd och medicinering så går det bra. Jag frågade Firaz om hur ont det skulle göra med transplantationen på en skala från 1-10, Firaz svarade 8 eftersom det kan göra ont med lokalbedövningen. Det stämde att det gjorde ont, c.a 7 men bara en kort stund.

Vi, jag och min fru tycker också att det var mycket billigt och prisvärt med denna transplantation. Vi kombinerade med en 5 dagars semester i Istanbul före transplantationen. Istanbul är fantastiskt som resmål för vuxna.

Firaz har hela tiden stöttat med info och råd både före under och efter, både jag och min fru som också stöttat mig är helnöjda med Firaz. Jag och frun fick en skön semester inkluderad i transplantationsäventyret. Semester, resan och allt inkluderat så kostade allt klart under halva priset mot vad det kostar i Sverige.

När jag skriver detta så är resultatet inte klart ännu av håret som växer. Det slutliga resultatet beror även på hur noga jag följt rekommendationer och mina personliga förutsättningar till läkning hårväxt o.s.v. Jag och min fru är mycket nöjda med Firaz och Istanbul Hair Clinic och kan därför rekommendera dom.


Före operationen och 6 månader efter

Fortsättningen på patient berättelsen efter 6 månader:

Efter 4 månader började allt hår växa ganska snabbt. Både hårsäckarna uppe på huvet och hårsäckarna fram på huvet tog sig mycket bra. Jag blev väldigt överraskad att det tog sig så bra eftersom jag fått information att det skulle ta mellan fyra månader tills ett år innan dom flyttade hårsäckarna skulle ta sig och växa ut. 

Det har nu gått 6 månader och jag var och klippte mig hos en kille som gav mig en frisyr(stylade) som ”trollade” bort helt att jag varit flintskallig fram och mycket tunnhårig på skallen. Jag och min fru är mer än nöjda med resultatet redan nu efter 6 månader. Några hårsäckar, c.a 10-20 stycken ramlade bort mellan 2-6 månader, det märks inte eftersom håret blev så pass tjockt.

Jag hade tur tror jag som fick tag på just Firaz och hans företag eftersom han hela tiden hållit vad han lovat och att resultatet också blev bättre än vad han förutsåg. Det är snart dax för en klippning igen och jag blev tvungen att köpa en kam och lite hårvax för att hålla ordning på håret.

 

 

Fortsättningen efter 1 år och 9 månader

Det har gått ett år och nio månader sedan hårsäcks transplantationen. Allt känns bra med min nya frisyr, håret växer bra och jag klipper mig regelbundet. Resultatet består och är ju över min och min frus förväntan. Vi har kommit överens om att om jag blir tunnhårig igen så skall jag göra en transplantation till om några år.

Hälsningar Anders

Låt oss ringa dig?
  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?