läser in

Matin

Jag började tappa håret från 18 år åldern sen dess har jag haft en dröm alltid att få håret tillbaka.
Jag har letat efter kliniker i Sverige med lämpliga priser i flera år men jag har inte hittat. Till slut bestämde jag mig ändå genomföra operationen hos  Genuine Hair Clinic i Malmö. Efter 1 vecka ringde min bror att han har sätt en reklam på Facebook med texten Istanbul Hair Clinic. Jag började läsa deras hemsida och kontaktade Firaz genom mail och fick svaret efter några sekunder. Därifrån började jag få känslan att detta är en seriös hårklinik. Firaz var tillgänglig i 24 h via mail, telefon och sms. Före och efter operationen också.  Hans service var 110%. Han får en 10 för servicen i en skala från ett till tio.

Jag vill passa på Tacka alla Läkare som slet i flera timmar och ett stort Tack till Firaz som hjälpte med allt från flygplatsen i Istanbul, rundvandringen i Istanbul, under operationsdagen och lämnade mig till flygplatsen när jag åkte tillbaka.
Nu har det gått 1 vecka och jag är väldigt glad att det är över nu men slutgiltiga resultaten får man se efter ca 8 till 12 månader och resultatet beror även på hur noga man har följt rekommendationerna.

Jag är mycket nöjd med Istanbul Hair Clinic och kan därför rekommendera dom och den är prisvärt också.
Fortsättning följer….

Låt oss ringa dig?
  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?