läser in

Ögonbryn Transplantation

Ögonbryn Transplantation

Ögonbryn Transplantation

Ögonbryn utgör en mycket viktig del av ansiktet och är mycket framträdande. Tack vare förbättring av vetenskap och teknik har ögonbrynstransplantation blivit en populär process idag. Även om ögonbrynen är en liten zon kräver de behärskning såväl som kunskap om anatomi, ögonbrynsdesign, extraktion och transplantation. Liksom med en hårtransplantation, även i en ögonbrynstransplantation transplanteras håret från nacken.

Ögonbryntransplantation utförs ofta i fall där det inte finns några ögonbrynen från födseln, otillräckliga ögonbryn, normala ögonbryn eller som kräver förtjockning. Andra vanliga sjukdomar inkluderar trikotillomani, trauma, bränn ärr eller stabil alopecia aerata etc.

 

TURKIET- ETT POPULÄRT RESMÅL FÖR BEHANDLINGAR 

Tack vare fördelarna med kvaliteten och det låga priset föredras ofta ögonbrynstransplantation i Turkiet i arabiska och europeiska länder. Under nästan tio år har människorna betraktat Turkiet som ett hälsocenter och kommer till Turkiet för att få hår- och ögonbrynstransplantationer. I Turkiet finns det en mycket hög kvalitetsstandard och priserna är mycket billiga jämfört med Europa. Turkiet producerar kvalitet till ett rimligt pris.

Låt oss ringa dig?
  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?