läser in

Skägg transplantation

Skägg transplantation

Skägg transplantation

De flesta klagomålen som män har är bristen på skägg eller mustasch. Om det inte finns några hårsäckar finns det inget botemedel. Skägg och mustascher som börjar växa i 14 till 15 års ålder utvecklas i samband med testosteronnivåerna i kroppen fram till 21 års ålder. Vid otillräcklig sekretion av hormoner är transplantation den garanterade effektiva proceduren. Transplantationen ska inte utföras före 21 års ålder, men när det kommer till ärr eller sår kan det göras i alla åldrar.

HUR GÅR EN SKÄGG TRANSPLANTATION TILL?

Transplantation av skägg och mustasch utförs med hjälp av antingen FUE-metoden eller en mindre föredragen FUT-metod. Med FUE-metoden plockas hårsäckar individuellt via en mikromotor. Planteringen av skägg och mustasch är svårare än med andra transplantationer. Dessutom krävs teknisk kunskap eftersom håret växer i olika riktningar och i olika vinklar i olika zoner. För att förstå det naturliga sättet måste en bra läkare noggrant planera och anpassa processen till patienten.

Hårtransplantation samt plantering av skägg och mustasch i Istanbul är mycket populärt inhemskt och internationellt. Turkiet har en ledande position i världen inom denna sektor. Transplantationer av hög kvalitet blir alltmer populära till låga priser och Istanbul har blivit centrum för denna industri.
 

Låt oss ringa dig?
  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?